Beoordelingen van T-Thai Breda

Recente recensies van T-Thai Breda

5 sterren na 90 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fan 😘✌️😍🙏

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk en echt Thais gegeten. Zeer vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is dit toch lekker! Goed eten, goede prijs, hele goede site om te bestellen en snelle bezorging!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, we hadden de groene curry en de pad thai. Snelle bezorging ook, heel goed allemaal!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft jullie bezorgers een telefoon houder voor op de fiets. Dan kunnen ze google Maps gebruiken... dat werkt een stuk beter

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zakig gegeten. Echte Thaise smaak. We hebben Neua pad katiam en Koong med mamuang gegeten. Jammer dat het niet in Bavel bezorgd wordt, maar het ophalen ging ook zeer snel Een aanrader

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Snel bezorgd.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk. Heerlijk! Wat mij betreft mag de kaart uitgebreid worden met nieuwe gerechten.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en gesmuld van mijn bestelling. Eerste keer maar zeker niet de laatste keer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben met zijn vijven weer lekker gesmuld. Wel zelf gehaald, zodat het nog goed warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima smaak , maar in alle gerechten zeer weinig kip, garnalen of beef !!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service... Weinig woorden aan vuil maken, doen!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker We hebben een top avond gehad thuis

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!! Great foodand service!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op de afgesproken tijd klaar en heel lekker. Wat wil je nog meer?

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden. En het was heerlijk.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Meer dan genoeg (bijproducten zoals rijst mag wel wat minder). Prettige bezorging, op tijd en met een brede lach. 👍🏻 Ga zo door! Ga zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, kregen ook nog een thais biertje als verrassing!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, de smaken zijn zo verfijnd. We hebben genoten. Al zijn wij het pittige eten niet gewend dus dat was wel strijden.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer lekker! Bezorging niet helemaal vlekken loos maar is allemaal goed gekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Gerechten zijn altijd zo smaakvol en verfijnd, echt een aanrader. Welk gerecht je ook neemt. Mijn favoriet is toch de pad Thai Kai

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker eten!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk heerlijk weer!! Echt bestellen en eventueel ophalen wanneer er niet op je postcode wordt bezorgd. Beste kwaliteit Thai in Breda

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten! Beste Thais restaurant van Breda wat ons betreft. Ook de bezorging is top. Je krijgt een mail bij bestelling wat de bezorgtijd is en keurig op tijd werd onze bestelling geleverd. Top!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker thais eten. Ik ben fan!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, had goede berichten gehoord over dit restaurant dus ook maar eens besteld en ik kan het aanbevelen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de bestelling waren vis koekjes en curry massaman uitverkocht. Hetgeen ik uiteindelijk besteld had smaakte heel goed! Heerlijke smaken, goed gegeten. Tot een volgende keer.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. We hadden de besteltijd op zsm gezet, waarna een mailtje volgde wat de geschatte levertijd was. Deze zat er echter 40 minuten naast. Dat vond ik jammer, want je houdt dan rekening met de aangegeven tijd. Dus deze tijd óf niet vermelden of nauwkeurige maken zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch lekker!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapkap😋🌞

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heerlijk gegeten!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten , goede service , TOP

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo lekker Thaise gegeten buiten Thailand

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!! De pad Thai was iets afgekoeld dit keer

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt zoals Thais eten moet smaken . Juiste Thaise ingrediënten zonder dat het opgevuld wordt met Nederlanders groenten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We waanden ons weer voor even in Thailand. Super lekker!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom uiterst smakelijke gerechten. Bij afhalen keurig op tijd en goed verpakt. 25 eurocent voor idealbetaling en 10 eurocent voor plasticzak waarin de gerechten afgeleverd worden vind ik uitermate kinderachtig om die in rekening te brengen.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekkere curry en saté! Gaan zeker vaker gebruik maken van afhaal bij t thai. Gaan eten in restaurant was ook zeer goed in pre corona tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, rijk gevulde maaltijden met veel diverse verse groenten. Echt een aanrader

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Groene curry met met kip was heerlijk.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Thais zoals Thais hoort te zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben al erg vaak bij jullie gegeten of gehaald. Altijd 5 sterren, maar afgelopen zondag was de eend minder naar wens. Veel vet en vel. Dacht, zeg het toch even.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! De groente nog lekker knapperig. Alleen jammer dat je niet alles van dr kaart kunt bestellen voor afhaal. Mijn favoriete salade 🥗en gebakken 🍤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk genoten van de vis en de groene curry Jammer dat de sateh nog steeds is uitverkocht, al zijn de viskoekjes een geweldig alternatief.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren ! Echt een ontdekking . Hier kom ik zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut de beste Thai van Breda!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Thai in Town :)

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig !

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd fantastisch! We hebben weer heerlijk lekker Thais gegeten. En super leuk de aanbieding met een extra biertje, dank jullie wel!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!! Groene curry was heerlijk, echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, vers en smaakvol

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede smaken! Het was echt heerlijk. En het thaise biertje erbij was ook top!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, zeker een aanrader! Heb wel eens bij andere thaise restaurants gegeten/afgehaald in en om Breda maar T-Thai blijft mijn voorkeur hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd, weer heel lekker gegeten, dit keer ook een gerecht met rundvlees en veel knoflook. En...verrassing: 2 Thaise biertjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!!! Complimenten! Groenten waren ook zo lekker knapperig nog. Alleen loempia’s worden door inpakken taai maar dat kan niet anders denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was geweldig, jammer dat jullie niet in zandberg bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald. Heerlijke gegeten en vriendelijk geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer enorm genoten van de heerlijke thaise gerechten. Heerlijke smaken. Super vriendelijk personeel. En het Singha biertje bij het diner maakt het feest compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Authentieke smaken, alsof ik weer terug ben in Thailand!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, alsof je op vakantie bent in thailand. Snel bezorgt en super vriendelijke mensen

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via via bij t-thai terecht gekomen. En we waren niet teleurgesteld. Veel verse groente en heerlijk op smaak!! Vriendelijk behandeld bij ophalen! Wij komen zeker nog een keer

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goeie service, heel erg vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 gerechten afgehaald en deze waren op het afgesproken tijdstip gereed en heerlijk!! Prima restaurant voor Thai's eten!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en voldoende. Ook snel klaar. Kip met cashew en groenten vonden we het lekkerste, de saté het minste. Alleen de plastic bakjes van de noedels vielen uit elkaar. (Soort patat bakjes)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!! Smaakt zoals in Thailand. Grote porties.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Massaman kai! Jammer dat de prijs van de Massaman net te laag is om enkel deze curry te bestellen (afhalen). Gelukkig is de extra rijst niet te duur, dus was het alsnog mogelijk te bestellen zonder een extra gerecht te moeten bestellen. De Massaman kai vult namelijk voldoende voor 2 personen. Het eten is hier namelijk zo lekker, dat we met een 2e gerecht ons buikpijn zouden eten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frequente bezoeker van dit restaurant, nu in deze Corona tijd eens bestelt en gehaald. Stond keurig op tijd klaar, eten was warm en netjes verpakt. Eten smaakt zo als altijd, SUPER!! Hopen dat jullie de crisis doorstaan, want dit is het meest smakelijk restaurant van Breda!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heel erg lekker!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken en exact op tijd bezorgd. De Massaman is zo lekker!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suoerlekker eten. Een echte aanrader!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Wel jammer dat ik niet de bestelde groene curry met kip heb gekregen. In plaats daarvan was het groene curry met vlees.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Easy to order via the webpage and the food is delicious as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, wij rijden speciaal naar Breda voor t-thai.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijne site online bestellen snelle bezorging en het belangrijkste: echt heerlijk eten. een aanrader

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd, heerlijk Thais eten met een smile!